Usluge

"Ostvarite svoje snove sa nama - 064/512-3455"

Naše Usluge

Naša usluga adaptacije obuhvata sve korake od planiranja do završnih radova, uključujući električne instalacije, vodoinstalacije, zidarske radove, postavljanje podnih i zidnih obloga, kao i završne radove poput farbanja i dekoracije.

1.Rušenje zidova

Rušenje pregradnih zidova postaje sve popularniji korak u adaptaciji stambenog prostora, pružajući mogućnost za transformaciju zatvorenih i uskih prostorija u otvorenije i prostranije ambijente. Ovaj proces može doneti mnoge koristi, uključujući poboljšan protok svetlosti, povećanu fleksibilnost rasporeda nameštaja i stvaranje prijatnijeg i prozračnijeg ambijenta za stanovanje.

Pročitajte više
rušenje zida
zidna obloga
2.Uredjenje zidova

Uređenje zidova je ključni korak u stvaranju estetski privlačnog i funkcionalnog stambenog prostora. Ovi vertikalni prostori nude beskrajne mogućnosti za izražavanje kreativnosti i dodavanje ličnog pečata vašem domu. Bez obzira da li se odlučite za slikanje, tapetiranje, krečenje, postavljanje zidnih panela ili drugih dekorativnih elemenata, uređenje zidova igra ključnu ulogu u definisanju atmosfere i karakteristika vašeg doma.

Pročitajte više
3.Uredjenje podova

Uređenje podova igra ključnu ulogu u definisanju atmosfere i karakteristika vašeg doma. Kao osnova estetskog i funkcionalnog dizajna, podovi nude mogućnost da prostoru dodate toplinu, teksturu i stil. Bez obzira da li preferirate prirodne materijale poput drveta i kamena ili modernije opcije poput laminata i vinila, odabir pravog podnog materijala može transformisati prostor u udoban i privlačan dom

Pročitajte više
pod
polica
4.Izrada nameštaja po meri

Kada se radi o opremanju vašeg doma, izrada nameštaja po meri pruža jedinstvenu priliku da stvorite prostor koji odražava vašu ličnost, stil i funkcionalne potrebe. Umesto da se ograničite na standardne komade nameštaja koji možda ne odgovaraju tačno vašem prostoru ili preferencijama, izrada nameštaja po meri omogućava vam da kreirate komade koji su savršeno prilagođeni vašem domu.

Pročitajte više
5.Elektroinstalacije

Elektroinstalacije su temelj moderne infrastrukture doma, omogućavajući nam pristup električnoj energiji za osvetljenje, grejanje, kuvanje, komunikaciju i zabavu. U stanu, dobre elektroinstalacije su ključne za udobnost, sigurnost i funkcionalnost prostora. Bez obzira da li je u pitanju popravka, održavanje ili instalacija električnih sistema, angažovanje stručnog električara je ključno za osiguranje pouzdanih i sigurnih električnih instalacija.

Pročitajte više
rasveta
kupatilo
6.Vodoinstalacije

Vodoinstalacije u stanu su esencijalni deo infrastrukture koji omogućava pravilno funkcionisanje vodovodnih sistema za snabdevanje vodom i odvođenje otpadnih voda. Od ispravnosti ovih instalacija zavisi udobnost, higijena i bezbednost svakog doma. Bez obzira da li je u pitanju popravka curenja, zamena dotrajalih cevi ili instalacija novih sanitarnih uređaja, angažovanje stručnog vodoinstalatera je ključno za osiguranje bezbednosti, higijene i udobnosti vašeg prostora.

Pročitajte više
7.Ugradnja stolarije

Ugradnja stolarije u stanu je ključni korak u stvaranju udobnog, sigurnog i energetski efikasnog doma. Stolarija, koja obuhvata prozore, vrata, balkonska vrata i druge elemente, igra ključnu ulogu u regulisanju svetla, ventilacije, zvuka i toplotnih gubitaka u prostoru.

Pročitajte više
prozor
dekoracija
8.dekorativni radovi

Renoviranje prostora pruža jedinstvenu priliku da stvorite dom po vašoj meri, koji odražava vašu ličnost i stil. Dekorativni radovi su ključni deo ovog procesa, doprinoseći estetici, atmosferi i karakteru prostora.

Pročitajte više
9.Odvoženje šuta

Nakon završetka adaptacije ili renoviranja, često se suočavate sa problemom viška građevinskog otpada, poznatog kao šut. Od zidnih pločica do cigli, šuta može biti različitog oblika i veličine, ali jedno je sigurno - treba ga efikasno i odgovorno ukloniti.

Pročitajte više
prevoz

Odlučite se za korišćenje jedne ili više naših usluga i prepustite nam transformaciju vašeg stambenog prostora u pravi dom iz snova.

Kontaktirajte nas za ponudu

Mi menjamo Vaš stambeni prostor
064/512-3455

pogledajte naše projekte